Om Oss

2010 startade Rickard Johnsson upp IP Ready efter många års erfarenhet av konsultation och försäljning av telekomtjänster. Med verksamhet i både Stockholm och Kalmar gjordes 2017 en satsning i Kalmarregionen med ett lokalt företagsförvärv. Detta resulterade i att vi ytterligare kunde stärka vår position och närvaro i Kalmar med omnejd. I samband med att vi firade vårt 10 års jubileum förvärvades även Telecomspecialisten i Roslagen AB som har en av de största och äldsta e-handel butikerna inom telefonitillbehör. Med denna sammanslagning tillförde vi en ännu bredare kompetens samt produktportfölj till IP Ready gruppen.

Siffrorna talar för sig själva

0 +
Års erfarenhet
0 +
Unika Projekt
0 +
E-Handel Kunder

Vi är specialiserade på att implementera avancerade telefonitjänster till hela företagsmarknaden. Vi analyserar och utvärderar era behov och presenterar en totallösning som passar för ert företag, oavsett om ni vill uppgradera er befintliga telefonilösning eller byta till något helt nytt.

IP Ready levererar och installerar telekommunikation över hela landet med hjälp av våra lokalkontor och certifierade partners.

Detta har resulterat i en mängd olika lösningar som hjälpt företag över hela landet inom alla typer av branscher och storlekar, att få ett effektivare och mer ekonomiskt sätt att kommunicera.